Lagerhantering.

Din produkt är i trygga händer hos oss. Från råmaterial i vårt plåtlager, till färdig produkt i kundlagret. Vi hittar en lösning som passar dig och din produkt.

Plåtlager.

Med vårt automatiserade plåtlager kan vi, på ett yteffektivt och smidigt sätt, hantera det skrymmande material som plåt faktiskt är. Det är skonsamt mot råmaterialet och ett viktigt redskap för flexibilitet, korta ledtider och en kundorderstyrd produktion.

Kundlager.

Dina produkter kan lagerhållas hos oss. Producerade, betalade och klara finns de i hyllorna, i väntan för leverans till slutkund. Ett led i en kundorderstyrd produktion, där varje del i produktionskedjan är välplanerad, effektiv och förutseende. I praktiken innebär det att din slutkund kan få sin order utlevererad från oss dagen efter lagd order.

Halvfabrikat.

Många av våra produkter skräddarsys efter slutkundens önskemål. Modulära produkter kan kombineras enligt kundens önskemål och bilda ett brett utbud av varianter. Vi har alla delar i lager, för att de så snabbt som möjligt ska kunna monteras ihop och levereras.

Christian Carlsson.

Logistik
Frågor eller tankar kring lagerhanteringen? Fyll i ditt namn och din mejladress så hör jag av mig inom kort.

Idé

Konstruktion

Prototyp

Produktion.

Lagerhantering.

Distribution.