Hur en livsviktig barriär tar form.

En idé med ett livsviktigt innehåll. Det var ursprunget till ett långt och väldigt roligt partnerskap. Efter 15 års hårt arbete finns det över ett tiotal varianter av den smarta barriären, till för att torrlägga och hindra översvämningar.

Samarbetet.

Kundens innovatör hade tagit fram en prototyp innan vi på CNC Plåt kom in i bilden Vi såg möjligheterna och började tillsammans utveckla produkten. En barriär mot översvämning, lätt att montera utan verktyg och kunskap. Till för att brådskande sättas upp vid översvämningar och rädda liv och egendom samt underlätta arbetet på plats.

Unika lösningar.

Efter 15 år finns över ett tiotal varianter av barriären, vilka alla gör nytta på flera kontinenter i världen. Varje kundorder är unik och innebär ofta separat produktutveckling, order för order. Idag används barriärerna för att valla in vattenbestånd som börjar svämma över, torrlägga kanaler eller skydda kvarter, tunnelbanor och andra viktiga samhällsfunktioner.

Under ständig utveckling.

Vi fortsätter dialogen, samarbetet och vidareutvecklingen. Idéerna bubblar än idag och vi utmanar oss ständigt för att hitta nya och ännu bättre lösningar.

Joacim Hedblad.

Försäljning & Marknadschef
Frågor om vårt samarbete med Geodesign? Fyll i dina uppgifter så återkommer jag till dig inom kort.