För en tystare och renare inomhusmiljö.

Visst går det att skapa kostnadskloka och samtidigt energioptimerade produkter. Tillsammans med en av våra kunder gör vi precis det. Förutom samarbetet, delar vi lusten att ständigt arbeta med ny teknik.

Ständig utveckling.

Det är ett flexibelt och expansivt företag som står bakom fläktaggregatet. Vi gillar det innovativa nytänkandet som gör att utvecklingen av aggregaten aldrig stannar av.

 

Från plåt till helhet.

Samarbetet med företaget började med pulverlackade plåtdetaljer. I takt med att slutkunderna blev allt fler, behövde kunden hjälp att vidareutveckla aggregatet.

Idag står vi för all montering och de plåtdetaljer som fläktaggregatet består av. Kunden levererar komponenter och kablage och vidareutbildar CNC Plåts personal i montering och utveckling.

Kostnadsklokt för framtiden.

Senaste utvecklingen av produkten var en rad tekniska uppgraderingar vilket bidrar till ännu bättre ljudnivåer och mer ekonomiska driftkostnader. Bland annat har produkten utrustats med strömsnåla EC-fläktar och extern display, samt att CO2- och närvarostyrning som tidigare var tillvalsutrustning numera är standard.

Vi delar vår kunds vision att med ny teknik och nya idéer, kunna skapa kostnadskloka och energioptimerade produkter.

Joacim Hedblad.

Försäljning & Marknadschef
Frågor eller funderingar om projektet? Fyll i ditt namn och din mejladress så hör jag av mig inom kort.