Kunskap

Vägen till en effektiv serieproduktion kan vara lång och aningen snårig. Vi på CNC Plåt delar med oss av tips, tankar och råd om hur du skapar de bästa förutsättningarna för din produkt.
 

Excellens inom kvalitet och tillförlitlighet

CNC Plåt är en ledande aktör inom tillverkning och bearbetning av metallkomponenter. Vi har en stark position inom marknaden tack vare vårt fokus på kvalitet, precision och kundanpassade lösningar. Vårt kvalitetsledningssystem är certifierat enligt internationellt erkända standarder som SS-EN ISO 3834-2 och SS-EN 1090-1.
 

Hållbar Jämställdhet på CNC Plåt: En Växande Prioritet

På CNC Plåt strävar vi efter att inte bara vara ledande inom plåtbearbetning, utan också föregångare inom hållbarhet och jämställdhet.
 

Vår långa erfarenhet och spetskompetens

Med decennier av erfarenhet i plåtbearbetningsbranschen har vi på CNC Plåt utvecklat en enastående spetskompetens som inte bara gör oss till en pålitlig partner för våra kunder, utan också till en ledare inom vår bransch
 

Hållbarhetspionjär med CNC Plåt

EU-kommissionens nya direktiv för företagsrapportering om hållbarhet (CSRD) markerar en vändpunkt för hur företag hanterar och redovisar sin miljöpåverkan.
 

Kravställning på leverantörer för kostnadseffektivitet

I en allt mer konkurrensutsatt verkstadsindustri är det avgörande för företag att optimera sina kostnader för att behålla lönsamhet och tillväxt.
 

Öka din konkurrenskraft med digital daglig styrning

I dagens snabbrörliga affärsvärld är det avgörande att inte bara leverera på löften utan också att göra det på ett sätt som är hållbart för vår planet.
 

Att bedöma leverantörskapaciteten.

Mjuka värden är inte att underskatta. Vi ger dig några hållpunkter för att bedöma leverantörskapaciteten hos din potentiella produktionspartner.
 

Att tänka på när du gör en totalkalkyl.

Lägga ut produktionen eller stå för den själv? Vi ger dig några råd om vad du behöver räkna med i en totalkalkyl inför beslutet.
 

Produktionsoptimering i konstruktionsfasen.

Genom att syna konstruktionen i sömmarna och optimera väl valda delar, finns såväl tid som pengar att spara.

Joacim Hedblad.

Försäljning & Marknadschef
Frågor? Fyll i ditt namn och din mejladress så hör jag av mig inom kort.