CNC Plåt

CNC Plåt är ett komplett tjänsteföretag med hög grad av automatisering från konstruktion av komplexa plåtkonstruktioner till leverans av kompletta produkter.

Om oss.

 CNC Plåt är ett familjeägt företag med mångårig kompetens och kunskap inom tunnplåtsbearbetning. Vår maskinpark är i världsklass och våra medarbetare arbetar alltid med en exceptionell strävan att tänja gränserna för kvalitet och precision. För oss är ingenting omöjligt.

Våra värderingar.

Det är tack vare våra mjuka värderingar vi står stadigt med fötterna på jorden. Så skapas mervärde för våra kunder.

Läs mer

Kvalitet/Miljö

Vårt mål är att ta ett helhetsansvar för hela den process som krävs för att tillgodose kundens behov, från utveckling och inköp till monterad produkt och levereras till slutkund. På så sätt kan vi nämligen vara helt säkra på att produkten håller högsta möjliga kvalité, men vi minskar också risken för missförstånd och förseningar eftersom vi kan produkten och hela processen kring den.

Läs mer

Historia.

Allt började med en liten plåtverkstad. Med åren har företaget utvecklats och vuxit. Idag kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning, från ritbord till leverans.

Läs mer

Whistleblowing

Vi värdesätter en god och etisk arbetsmetod. Vi kommer att bidra till en känsla av trygghet och ta all eventuell oegentlighet på allvar. Vår verksamhet bygger på anställda, kunder och leverantörer; därför har vi inrättat denna anonyma och säkra kanal för visselblåsning, där vi också har utsett en intern oberoende grupp för att hantera alla ärenden.

Läs mer

Johan Sjöblom.

VD
Frågor om CNC Plåt? Fyll i dina uppgifter så återkommer jag inom kort.